Prima   -  Noutăți - ADR Nord a organizat prima sesiune de informare în cadrul celei de-a II-a etape a Concursului de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada anilor 2017-2020

ADR Nord a organizat prima sesiune de informare în cadrul celei de-a II-a etape a Concursului de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada anilor 2017-2020

08.06.2016   1018 accesări  

Prima sesiune de informare pentru aplicanții notelor conceptuale admise în etapa a II-a a Concursului de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada anilor 2017-2020 a avut loc marți, 7 iunie, în incinta ADR Nord.

Menționăm că, în perioada 7-10 iunie a.c., ADR Nord organizează sesiuni de informare privind specificul etapei a II-a a Concursului Propunerilor de Proiecte, lansat de MDRC în martie 2016. Sesiunile de informare vor fi desfășurate pe domeniile de intervenție.

În cadrul ședinței, specialiștii din cadrul ADR Nord au prezentat cadrul strategic sectorial pe domeniile de intervenție Infrastructura drumurilor regionale și locale și Managementul deșeurilor solide. De asemenea, aplicanții au fost instruiți cu referire la completarea corectă a cererii de finanțare, anexele acesteia și procedura de depunere a cererii complete de finanțare, conform instrucțiunii pentru utilizatori.

Amintim că termenul limită pentru depunerea cererilor complete de finanțare pentru etapa a II-a a Concursului de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada anilor 2017-2020 este data de 22 august 2016.