Prima   -  Oportunități de finanțare - Anunț privind lansarea Fondului de Sinergie pentru Dezvoltare Urbană, ediția 2023-2024

Anunț privind lansarea Fondului de Sinergie pentru Dezvoltare Urbană, ediția 2023-2024

29.03.2023   5991 accesări   solidarityfund.md

Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale lansează Fondul de Sinergie pentru Dezvoltare Urbană (FSDU), ediția 2023-2024. Obiectivul general al FSDU este de a contribui la dezvoltarea integrată a orașelor din Republica Moldova prin agregarea surselor de finanțare naționale și externe.

În cadrul FSDU, ediția 2023-2024, sunt eligibile spre cofinanțare proiecte pe toate măsurile de intervenție din Programul de dezvoltare urbană, revitalizarea economică și socială a orașelor, finanțate din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL), ediția noiembrie 2022.

Cofinanțarea proiectelor din FSDU este prevăzută pentru trei componente: economicăsocial-civică, precum și pentru intervențiile de infrastructură de scară mică ale proiectului de bază, selectat spre finanțare din FNDRL. Astfel, toate activitățile cofinanțate de SFPL în Moldova, din sursele Polish aid vor fi complementare și vor aduce valoare adăugată proiectului finanțat din sursele FNDRL.

Detalii despre eligibilitate, termeni și condiții de aplicare găsiți în Termenii de Referință ai FSDUModelele actelor necesare pentru dosarul de aplicare la FSDU le găsiți aici: Formularul de aplicare și Bugetul.

Termenul de depunere a Dosarului de aplicare este 12.04.2023.

Întrebările de clarificare privind Termenii de Referință pot fi expediate la adresa de email: maria.axenti@solidarityfund.md cu maxim două zile până la expirarea termenului de aplicare la FSDU.