Prima   -  Anunțuri & invitații   -  Invitații - Membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord se întrunesc marți, 20 iulie, în ședință ordinară

Membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord se întrunesc marți, 20 iulie, în ședință ordinară

13.07.2021   718 accesări  

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord organizează cea de-a treia ședință ordinară din acest an a Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord. Evenimentul va avea loc marți, 20 iulie 2021, cu începere de la ora 10.00.

Ședința CRD Nord se va desfășura în mediul online, prin intermediul platformei Zoom. Pentru a putea participa la eveniment, vă rugăm să utilizați următoarele date de acces:

La ședința publică a CRD Nord urmează să participe oficiali MADRM, membrii CRD Nord, specialiști ADR Nord, precum și reprezentanți ai societății civile, inclusiv reprezentanți ai mass-media interesați de subiectul dezvoltării regionale.

În cadrul ședinței, membrilor CRD Nord le va fi prezentat raportul de progres în implementarea Strategiei de Dezvoltare Regională Nord 2016-2020 în semestrul I a.c., precum și portofoliul proiectelor de dezvoltare regională implementate de ADR Nord în semestrul I a.c. Totodată, consilierii regionali vor lua act de progresul în implementare proiectului „Suport pentru Consiliul Regional pentru Dezvoltare din Regiunea de Dezvoltare Nord” și proiectului „Implicarea cetățenilor și a societății civile în procesul de luare a deciziilor și dezvoltare locală sustenabilă”

Agenda ședinței online a CRD Nord se găsește mai jos, la rubrica „Fișiere anexate”.

Date de contact pentru informații suplimentare: Elena Verenciuc, specialistă în relații APL / CRD Nord; tel.: (231) 6-19-80; e-mail: spsp.adrnord@gmail.com.

Ședința de constituire a CRD Nord de legislatura a IV-a a avut loc în data de 21 ianuarie 2020, la Bălți. CRD Nord este o structură regională deliberativă, fără personalitate juridică, constituită în vederea elaborării, coordonării și monitorizării politicii de dezvoltare regională la nivelul Regiunii de Dezvoltare Nord, în componența căreia intră municipiul Bălți și raioanele Briceni, Dondușeni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Ocnița, Râșcani, Sângerei și Soroca. CRD Nord are 48 de membri: cei 11 președinți de raioane, primarul municipiului Bălți și câte un reprezentant al asociațiilor de primari, societății civile și sectorului privat din fiecare raion și municipiu al regiunii. Membrii CRD Nord își exercită atribuțiile cu titlu gratuit. Mai multe detalii despre CRD Nord se găsesc AICI.

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase