Prima   -  Informații utile   -  Invitații - Membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord se întrunesc marți, 13 octombrie, în ședință extraordinară

Membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord se întrunesc marți, 13 octombrie, în ședință extraordinară

12.10.2020   846 Accesări  

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord anunță convocarea membrilor Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord în cadrul unei ședințe extraordinare. Evenimentul este planificat pentru marți, 13 octombrie 2020, cu începere de la ora 10.00.

Ținând cont de criza sanitară generată de pandemia de COVID-19, ședința va avea loc în regim online, pe platforma Zoom. Pentru a putea participa la ședința online a CRD Nord, vă rugăm să utilizați următoarele date de acces:

Participanții la ședință sunt rugați să se alăture ședinței online începând cu ora 9.40, accesând link-ul de mai sus, pentru a înregistra prezența lor în cadrul ședinței online a CRD Nord.

La evenimentul online sunt invitați să participe reprezentanți ai MADRM, membrii CRD Nord, specialiști din cadrul ADR Nord și alte persoane interesate.

Ședința se va axa pe următoarele subiecte:

  • Cu privire la instruirea membrilor CRD Nord privind utilizarea portalului informațional CRD în cadrul proiectului „Suport pentru Consiliul Regional pentru Dezvoltare din Regiunea de Dezvoltare Nord";
  • Cu privire la selectarea domeniilor prioritare pentru crearea grupurilor de lucru în cadrul proiectului „Suport pentru Consiliul Regional pentru Dezvoltare din Regiunea de Dezvoltare Nord”;
  • Cu privire la aprobarea listei Notelor Conceptuale depuse în cadrul Apelului competitiv de selectare a proiectelor pentru finanțare din FNDR propuse pentru faza a doua a concursului - depunerea Cererii de finanțare;
  • Cu privire la progresul în implementarea proiectului „Abilitarea Cetățenilor în Republica Moldova”, finanțat de UE; delegarea reprezentatului CRD Nord în cadrul Comitetului Director al proiectului „Abilitarea Cetățenilor în RM”.

Agenda ședinței online a CRD Nord se găsește mai jos, la rubrica „Fișiere anexate”.

Date de contact pentru informații suplimentare: Elena Boboc, specialistă în relații APL / CRD Nord; tel.: (231) 6-19-80; e-mail: spsp.adrnord@gmail.com.

Ședința de constituire a CRD Nord de legislatura a IV-a a avut loc în data de 21 ianuarie 2020, la Bălți. Ultima ședință a CRD Nord a avut loc în data de 28 septembrie a.c., în regim online. CRD Nord este o structură regională deliberativă, fără personalitate juridică, constituită în vederea elaborării, coordonării și monitorizării politicii de dezvoltare regională la nivelul Regiunii de Dezvoltare Nord, în componența căreia intră municipiul Bălți și raioanele Briceni, Dondușeni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Ocnița, Râșcani, Sângerei și Soroca. CRD Nord are 48 de membri: cei 11 președinți de raioane, primarul municipiului Bălți și câte un reprezentant al asociațiilor de primari, societății civile și sectorului privat din fiecare raion și municipiu al regiunii. Membrii CRD Nord își exercită atribuțiile cu titlu gratuit. Mai multe detalii despre CRD Nord se găsesc AICI.

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase
Arrow Prev

   

  

Arrow Next