Prima   -  Anunțuri & invitații   -  Invitații - Ședința de prezentare a proiectului „Reţeaua Locală / Regională pentru Dezvoltarea Economică în calitate de element decisiv pentru sporirea competitivităţii în regiunile Bazinului Mării Negre (Black Sea LRED-Net)”

Ședința de prezentare a proiectului „Reţeaua Locală / Regională pentru Dezvoltarea Economică în calitate de element decisiv pentru sporirea competitivităţii în regiunile Bazinului Mării Negre (Black Sea LRED-Net)”

29.01.2014   1119 accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) vă invită la ședința în cadrul căreia se va prezenta proiectul „Reţeaua Locală / Regională pentru Dezvoltarea Economică în calitate de element decisiv pentru sporirea competitivităţii în regiunile Bazinului Mării Negre (Black Sea LRED-Net)", implementat de Centrul de Consultanţă în Afaceri (CCA) în parteneriat cu Centrul Național de Dezvoltare a Antreprenoriatului Mic și Mijlociu (SMEDNC) din Armenia, Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Armenia, Gegharkunik (GCCI) - Armenia, Pieriki Anaptixiaki S.A.-O.L.A. - Grecia, Institutul Caucazian pentru Cercetare Economică şi Socială - Georgia, Agenţia pentru Afaceri - Bulgaria.

Ședința va avea loc vineri, 7 februarie 2014, începând cu ora 11:00, în incinta ADR Nord (mun. Bălți, Piața Vasile Alecsandri 8, etaj 2).

Scopul general al proiectului este de a consolida capacităţile antreprenoriale şi administrative ale actorilor-cheie locali DELR (Dezvoltarea economică locală și / sau regională), pentru a intensifica coeziunea de ordin social, informaţional, comercial etc. la nivel local, precum şi între ţările-partenere, încurajând astfel autorităţile naţionale să extindă oportunităţile de cooperare şi să asigure sinergia eforturilor spre o viaţă mai bună în regiunea Bazinului Mării Negre.

Grupul-ţintă al proiectului este constituit din toate părţile interesate relevante, de nivel local, responsabile de / sau angajate în procesul de DELR: autorităţile locale, primari, consiliile orăşeneşti, sectorul privat, ONG-uri, organizaţiile societăţii civile, agenţiile de dezvoltare regională, prestatorii de servicii în domeniul afacerilor, persoanele active etc.

În prezent, CCA se află la etapa de selectare a localităților unde va fi implementat proiectul.

Prezența Dvs. la eveniment ar putea favoriza identificarea potențialelor localități din Regiunea de Dezvoltare Nord.

Solicităm respectuos să confirmați participarea Dvs. la ședință până în data de 6 februarie la tel: (231) 26294 sau la e-mailul: spsp.adrnord@gmail.com.