Prima   -  Anunțuri & invitații   -  Anunțuri - Concurs de granturi pentru repararea/renovarea școlilor și a grădinițelor

Concurs de granturi pentru repararea/renovarea școlilor și a grădinițelor

19.02.2013   2582 accesări   Procore.md

Asociația Obștească „Pro Cooperare Regională” din municipiul Bălți, cu susținerea financiară a Fundației HEKS Moldova, lansează concursul de granturi în cadrul proiectului „Reabilitarea Infrastructurii Sociale” - RIS, pentru raioanele Edineț, Drochia, Râșcani, Glodeni, Fălești, Sângerei și Florești.

Proiectul are drept scop îmbunătățirea condițiilor de trai a populației din zonele rurale, prin repararea/renovarea clădirilor infrastructurii sociale: școli și grădinițe.

A.O. „Pro Cooperare Regională” colaborează cu comunitățile pe principii de parteneriat, oferind 50% (dar nu mai mult de 80.000 de lei) din costul proiectului, iar comunitatea va contribui cu cel puțin 50% din costul proiectului. ONG-ul din comunitate (în colaborare cu Primăria) va elabora propunerea de finanțare/proiect.

Cine poate aplica?

Organizațiile neguvernamentale (în parteneriat cu Primăria) care își desfășoară activitatea în zona rurală (satele) din raioanele menționate.

Procedura de prezentare a proiectelor

Proiectele vor fi prezentate într-un exemplar/dosar (vezi formularul de aplicare și anexele: www.procore.md - la rubrica „info util”) și, opțional, se va prezenta în format electronic.

Dosarele vor fi depuse la sediul A.O. „Pro Cooperare Regională”.

Data limită pentru a depune dosarele/proiectele: 20 mai 2013

Pe data de 12 martie 2013, A.O. „Pro Cooperare Regională” va organiza o masă rotundă/seminar de lucru, în cadrul căreia vor fi prezentate și discutate în detaliu condițiile proiectului. Rugăm doritorii care vor să participe să se înscrie din timp la nr. de telefon: (231) 9-25-44, 9-25-46 sau prin e-mail: pro_co_re@yahoo.co.uk .

Pentru informații suplimentare sau consultații, vă rugăm să vă adresați la sediul A.O. „Pro Cooperare Regională” , str. Mihai Viteazul 36/2, municipiul Bălți.

Persoane de contact:

  • Sergiu Mihailov: (231) 9-25-44;
  • Cristina Ciobanu: (231) 9-25-46,

E-mail: pro_co_re@yahoo.co.uk
www.procore.md