Prima   -  Noutăți - Prima lucrare finisată în Regiunea Nord

Prima lucrare finisată în Regiunea Nord

29.09.2011   2769 accesări  

A fost finisat subproiectul „Construcția apeductului” din cadrul proiectului „Conectarea ZEL «Bălți» la utilitățile municipale: apă, canalizare, electricitate, drumuri de acces”.

Directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord), Ion Bodrug, și specialiști din cadrul Agenției au participat miercuri, 28 septembrie a.c., la evenimentul de recepție privind terminarea lucrărilor la subproiectul „Construcția apeductului” din cadrul proiectului „Conectarea ZEL «Bălți» la utilitățile municipale: apă, canalizare, electricitate, drumuri de acces”. În cadrul evenimentului a fost semnat Procesul Verbal de recepție la terminarea lucrărilor.

Lucrările de construcție a apeductului au fost executate de SRL „VALIS”. Este îmbucurător faptul că operatorul economic a reușit să realizeze calitativ și într-o perioada scurtă obiectivele propuse în cadrul subproiectului.

Vă aducem la cunoștință că acest proiect a fost lansat în data de 29 iunie a.c. Solicitantul proiectului, este Primăria orașului Bălți. Obiectivul general al proiectului este asigurarea conectării infrastructurii ZEL „Bălți" la toate utilitățile: apă, canalizare, electricitate, drumuri de acces. Suma totală a proiectului este 16 575 515 lei, din care 13 621 660 lei din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR), care constituie 86% din suma totală a proiectului. Cofinanțatori ai proiectului sunt Primăria or. Bălți (1 363 734 lei), ICS „Dräxlmaier Automotive" SRL (1 550 121 lei) și ZEL „Bălți" (40 000 lei).

Durata de implementare a proiectului este de 6 luni.