Prima   -  Noutăți - Proiectul de la Otaci: Bazinul pentru acumularea apei a fost finisat

Proiectul de la Otaci: Bazinul pentru acumularea apei a fost finisat

21.09.2011   2010 accesări  

Construcția unui bazin pentru acumularea apei a fost finisată în orașul Otaci, raionul Ocnița, unde se află în derulare proiectul „Servicii calitative de apă și canalizare în orașul Otaci pentru un mediu curat în Regiunea de Nord”, proiect implementat de Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord).

Una din cele două părți ale bazinului a fost recent betonată, operatorul economic urmînd a acționa conform planului de construcție. Potrivit managerului de proiect Nicolae Samcov, pe lîngă renovarea canalelor existente, au fost construite și canale noi pentru traseul de apeduct.

Beneficiarul proiectului „Servicii calitative de apă și canalizare în orașul Otaci pentru un mediu curat în Regiunea de Nord” este Primăria orașului Otaci. Obiectivul general al proiectului este extinderea și modernizarea sistemului de apă și canalizare al orașului Otaci. Suma totală a proiectului constituie 25 559 700 de lei, sumă solicitată integral din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR). Durata de implementare a proiectului este de 24 luni.