Prima   -  Noutăți - A patra sesiune a Programului de instruire „Elaborarea proiectelor din fondurile FNDR și UE”

A patra sesiune a Programului de instruire „Elaborarea proiectelor din fondurile FNDR și UE”

18.07.2011   1808 accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) va organiza, la Bălți (19 iulie), Edineț (20 iulie) și Soroca (21 iulie), cea de-a patra sesiune a Programului de instruire „Elaborarea proiectelor din fondurile FNDR și UE”, organizat în cadrul proiectului „Dezvoltarea Capacității pentru Dezvoltare Regională și Cooperare Transfrontalieră în Republica Moldova”.

Cea de-a patra sesiune a Programului de instruire va demara marți, la Bălți, în sala de conferințe (etaj 4) a Hotelului municipal Bălți, aflat pe strada M. Sadoveanu 1. Înregistrarea participanților va avea loc între orele 9:00 și 9:30.

Programul de instruire este organizat de ADR Nord cu suportul financiar oferit de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și realizat de către experții Centrului Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale CONTACT-Bălți.

La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai Autorităților Publice Locale de nivelul I si II din Regiunea de Nord a Republicii Moldova.

Menționăm că sunt planificate 7 sesiuni ale Programului de instruire descris. Prima sesiune (19-21 aprilie a.c.), a doua sesiune (24-26 mai a.c.) și a treia sesiune a Programului de instruire (21-23 iunie a.c) au avut loc la Bălți, Edineț și Soroca. Sesiunea a patra a Programului va începe marți, 19 iulie, la Bălți, și va continua la Edineț (20 iulie) și Soroca (21 iulie). Potrivit directorului ADR Nord, Ion Bodrug, Programul de instruire va contribui la consolidarea capacităților organizațiilor din Republica Moldova în domeniul dezvoltării regionale, la stabilirea de parteneriate, la identificarea și dezvoltarea unor proiecte-cheie pentru regiune etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne la tel. (0231) 6-19-80.

E-mail: adrnord@gmail.comcomunicare.adrnord@gmail.com.