Prima   -  Noutăți - Susținerea dezvoltării regionale în Moldova: oportunitate pentru stimularea dezvoltării societății civile

Susținerea dezvoltării regionale în Moldova: oportunitate pentru stimularea dezvoltării societății civile

13.07.2011   1924 accesări  

Centrul Analitic Independent Expert-Grup, în comun cu agenția tehnologică cehă CzechInvent, începe implementarea proiectului „Susținerea dezvoltării regionale în Moldova: oportunitate pentru stimularea dezvoltării societății civile". Proiectul este implementat cu suportul financiar al Programului „Est-Est: Parteneriat fără Frontiere" din cadrul Fundației Soros-Moldova. Scopul proiectului este dezvoltarea capacităților ONG-urilor locale prin dotarea instituțiilor neguvernamentale cu abilități pentru elaborarea și prezentarea proiectelor de dezvoltare regională, contribuind astfel la susținerea și dezvoltarea sectorului neguvernamental și a societății civile din Moldova. Pentru mai multe detalii, Vă rugăm să consultați documentul de reper al proiectului. În acest context, vă invităm să utilizați această ocazie de a beneficia de expertiza consultanților cehi în dezvoltare regională pentru a promova planurile și proiectele pe care le aveți în acest domeniu. Toate cheltuielile legate de participarea la acest proiect, inclusiv vizita în Republica Cehă, vor fi acoperite de proiectul nostru. Beneficiarii proiectului vor participa la sesiunile de instruire, la vizita de lucru în Republica Cehă și va elabora în comun cu alți actori relevanți un plan de acțiuni pentru dezvoltarea regională în cadrul regiunii din care face parte. 
 Participanții trebuie să corespundă următoarelor criterii:

  • Să aibă capacități bune de comunicare în limba română și, preferabil, să vorbească și limba engleză;
  • Să fie dornic și capabil să însușească cunoștințe noi în cadrul unei agende de lucru relativ încărcate;
  • Să aibă o poziție suficient de înaltă pentru ca pe viitor să poată promova activ domeniul dezvoltării regionale;
  • Să poată acorda integral numărul de zile necesare pentru participare la toate activitățile proiectului.

Pentru a aplica la acest proiect este necesar să completați formularul de participare și să îl expediați împreună cu CV-ul dvs. până la data de 15 iulie la una din adresele: fax -(22) 211 599, email- iulia@expert-grup.org sau or. Chișinău, str. Columna 133, of. 1.

Beneficiarii acestui proiect vor fi exclusiv din regiuni. Persoanele din municipiul Chișinău nu vor fi acceptați în calitate de participanți.
Dacă aveți întrebări în legătură cu acest proiect, Vă rugăm să ne contactați la telefonul 211599 sau pe adresa email iulia@expert-grup.org, persoană de contact Iulia Sîrghi-Zolotco.

Expert-Grup