Prima   -  Noutăți - Lansare de proiect la Otaci

Lansare de proiect la Otaci

07.07.2011   2395 accesări  

Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC), Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) și Primăria orașului Otaci Vă invită să participați la evenimentul de lansare a proiectului de dezvoltare regională „Servicii calitative de apă și canalizare în orașul Otaci pentru un mediu curat în Regiunea de Nord”, care va avea loc în data de 8 iulie 2011, în incinta Primăriei orașului Otaci, raionul Ocnița, cu începere de la ora 11.00.

Cu ocazia lansării proiectului, ADR Nord va semna un Acord de parteneriat cu Primăria orașului Otaci.

Menționăm că acest proiect este unul din cele 7 proiecte din Regiunea de Dezvoltare Nord aprobat spre finanțare din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională în 2011.

Date de contact pentru informații suplimentare: tel.: 231-619-80; e-mail: adrnord@gmail.com.

DESPRE PROIECT. Beneficiarul proiectului este Primăria orașului Otaci. Obiectivul general al proiectului este extinderea și modernizarea sistemului de apă și canalizare al orașului Otaci. Suma totală a proiectului constituie 25 559 700 de lei, sumă solicitată integral din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională. Durata de implementare a proiectului este de 24 luni.