Prima   -  Noutăți - MDRC și ADR Nord vă invită să cunoașteți obiectele de atracție turistică din Republica Moldova

MDRC și ADR Nord vă invită să cunoașteți obiectele de atracție turistică din Republica Moldova

15.04.2011   1746 accesări  

În atenția mijloacelor de informare în masă!

INVITAȚIE. Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC) împreună cu Agențiile de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, Sud și Centru vă invită să cunoașteți obiectele de atracție turistică din regiunile Republicii Moldova.

La 16 aprilie a.c., ADR-urile își vor prezenta potențialul turistic și proiectele de dezvoltare și promovare a turismului din regiuni în cadrul celei de-a XVI-a ediție a Expoziției Internaționale Specializate de turism, agrement și industrie hotelieră „Tourism. Leisure. Hotels”. Evenimentul se va desfășura în Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”, începînd cu ora 10.00.

Prezentările ADR vor continua cu o masă rotundă la care vor participa Agenția Turismului Republicii Moldova și agențiile turistice private și vor discuta posibilitatea stabilirii cooperării interinstituționale în vederea promovării proiectelor de dezvoltare regională în domeniul turismului.

Totodată, MDRC, ADR Nord, Sud și Centru îndeamnă toți actorii implicați în promovarea turismului în Moldova la cooperare în vederea depunerii proiectelor pentru dezvoltarea și promovarea turismului, finanțate din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională.