Prima   -  Noutăți - În atenția mijloacelor de informare în masă!

În atenția mijloacelor de informare în masă!

21.03.2011   1610 accesări  

INVITAÅ¢IE

Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor și Agenția de Dezvoltare Regională Nord împreună cu primăria or. Biruința organizează ceremonia de lansare a proiectului de dezvoltare regională „Finisarea construcției poligonului pentru acumularea, sortarea și valorificarea deșeurilor menajere pentru 3 primării (7 localități): or. Biruința, com. Alexăndreni (s. Alexăndreni, s. Heciul Vechi, s. Grigorești, s. Tîplești, s. Å¢îpletești), s. Heciul Nou".

Menționăm că proiectul dat este unul din cele 5 proiecte din Regiunea de Dezvoltare Nord aprobat spre finanțare din sursele Fondul Național pentru Dezvoltare Regională în 2010.

La eveniment vor participa reprezentanții Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, angajații Agenției de Dezvoltare Regională Nord, reprezentanții Administrației Publice Locale, societății civile și ai sectorului privat, membrii comunității.

Ceremonia de lansare a proiectului va avea loc la data de 22 martie 2011 în incinta Liceului teoretic „Luceafărul", str. Independenței 15, or. Biruința, cu începere la ora 13.00. 

Reprezentanții instituțiilor mass-media sînt invitați să participe la eveniment.

Pentru detalii, contactați:

Bejan Olga, responsabil de relații cu publicul

Tel: (231) 61 980