Prima   -  Noutăți - ADR Nord a semnat primele acorduri adiționale cu beneficiarii proiectelor

ADR Nord a semnat primele acorduri adiționale cu beneficiarii proiectelor

14.01.2011   1787 accesări  

Astăzi, 14 ianuarie 2011 au fost semnate  Acordurile Adiționale la Contractele de antrepriză, cu beneficiarii  proiectului „Aprovizionarea or. Fălești cu apă din r. Prut” și proiectului „Finisarea construcției poligonului pentru acumularea, sortarea și valorificarea deșeurilor menajere pentru 3 primării (7 localități): or. Biruința, Alexăndreni (s. Alexăndreni, s. Heciul Vechi, s. Grigorești, s. Tîplești, s. Å¢îpletești), s. Heciul Nou”

 

Dl Bodrug Ion, director ADR Nord a menționat că această etapă este un prim pas spre implementarea proiectelor și semnarea Acordurilor Adiționale reprezintă faptul că finanțarea achizițiilor publice de lucrări contractate în baza Contractelor de antrepriză va fi suplimentată din sursele proiectelor incluse în Documentul unic de program pentru anii 2010-2012, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.772 din 26.08.2010, din sursele Fondului Național de Dezvoltare Regională. Proiectele sunt implementate de Ministerul Construcțiilor și Dezvoltării Regionale prin Agenția de Dezvoltare Regională Nord.

La eveniment a fost invitat și reprezentantul Ministerului Construcțiilor și Dezvoltării Regionale dl Caun Victor, șef adjunct direcția Relații cu Instituțiile de Dezvoltare Regională.

Acordul Adițional privind proiectul „Aprovizionarea or. Fălești cu apă din r. Prut”a fost încheiat între:

Agenția de Dezvoltare Regională Nord, în persoana  Directorului Agenției dl Bodrug Ion;

Consiliul Raional Fălești  reprezentat de către Președintele Raionului  dna Botezatu Nina;

Antreprenorul general, SRL “Fintex” reprezentat de către Directorul dl Guțu Vasile.

Acordul Adițional privind proiectul „Finisarea construcției poligonului pentru acumularea, sortarea și valorificarea deșeurilor menajere pentru 3 primării (7 localități):

or. Biruința, Alexăndreni (s. Alexăndreni, s. Heciul Vechi, s. Grigorești, s. Tîplești, s. Å¢îpletești), s. Heciul Nou” a fost încheiat între:

Agenția de Dezvoltare Regională Nord, în persoana  Directorului Agenției dl Bodrug Ion;

Orașul Biruința  reprezentat de către Primarul  dl Melnic Victor;

Antreprenorul general, SA “CONMEC” reprezentat de către Directorul dl Eladii Serghei.