Prima   -  Noutăți - Dezvoltarea Regiunii Nord prin promovarea capitalului uman

Dezvoltarea Regiunii Nord prin promovarea capitalului uman

18.06.2010   1589 accesări  

Cea de-a XV-a festivitate de premiere a șefilor de promoție ai Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți a avut loc în data de 17 iunie curent. Celor mai buni nouă absolvenți ai universității bălțene, desemnați șefi de promoție, li s-au conferit diplome de merit, primind, cu această ocazie, cadouri din partea conducerii universității și a sponsorilor.

La deschiderea acestui eveniment, rectorul universității, Gheorghe Popa, i-a felicitat pe  absolvenți, părinții și profesori cu prilejul acestei sărbători și le-a mulțumit pentru rezultatele excepționale obținute, după care i-a premiat cu diplome și cadouri memoriale.

În calitate de invitat de onoare la această serbare, directorul Agenției Dezvoltare Regională (ADR) Nord, Ion Bodrug, a menționat importanța acestei instituții în instruirea specialiștilor. A evidențiat rolul tinerilor specialiști în dezvoltarea Regiunii de Nord a Republicii Moldova. Directorul ADR Nord le-a oferit premii celor nouă șefi de promoții și le-a urat să se bucure de realizări cât mai frumoase.

La rândul său, președintele Uniunii Studenților din Bălți, Vitalie Rusu, le-a urat absolvenților curaj în urmărirea idealurilor și perseverență în muncă. Vitalie Rusu și-a exprimat recunoștința față de susținerea acordată de către directorul ADR Nord, Ion Bodrug, în realizarea activităților organizate de Uniunea Studenților din Bălți.

La eveniment a participat conducerea universitații, corpul didactic, absolvenți, părinți și invitați speciali.