Prima   -  Noutăți - ADR Nord informează reprezentanții APL și ONG din raioanele Drochia și Râșcani privind Apelul de propuneri de proiecte 2010

ADR Nord informează reprezentanții APL și ONG din raioanele Drochia și Râșcani privind Apelul de propuneri de proiecte 2010

19.05.2010   1492 accesări  

În data de 19 mai curent, în incinta Consiliului Raional Drochia, a avut loc seminarul de informare privind Apelul de Propuneri de Proiecte 2010 din cadrul Fondului național pentru dezvoltare regională (FNDR).

La eveniment au participat 64 de persoane (reprezentanți APL de nivelurile I și II, lideri ONG și mass-media) din raioanele Drochia și Râșcani. Membrii echipei ADR Nord au prezentat detaliat procesul de accesare a resurselor FNDR.

Directorul ADR Nord, Ion Bodrug, i-a îndemnat pe invitații seminarului să nu fie induși în eroare de aparenta dificultate de completare a formularului de aplicare. La seminar au participat și reprezentanții Ministerului Construcțiilor și Dezvoltării Regionale.

Informațiile prezentate în cadrul evenimentului au trezit un interes deosebit, finalizându-se cu o sesiune de întrebări și răspunsuri.