Prima   -  Noutăți - Au fost semnate actele de transmitere ce atestă costul investițional al bunurilor, lucrărilor și serviciilor achiziționate în cadrul proiectului de amenajare a pieței regionale angro din Râșcani

Au fost semnate actele de transmitere ce atestă costul investițional al bunurilor, lucrărilor și serviciilor achiziționate în cadrul proiectului de amenajare a pieței regionale angro din Râșcani

18.02.2022   585 accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord a transmis Consiliului raional Râșcani setul de documente ce atestă costul investițional al bunurilor, lucrărilor și serviciilor achiziționate, din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională, în cadrul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de afaceri prin amenajarea pieței regionale angro și a spațiilor destinate activităților neagricole în raionul Râșcani”.

Evenimentul a avut loc vineri, 18 februarie 2022, în incinta ADR Nord. Actele au fost semnate de către directorul ADR Nord, Maria Prisacari, și președintele raionului Râșcani, Vasile Secrieru.

Valoarea totală a proiectului constituie 17,12 mln lei.

Lansat la sfârșitul anului 2017, proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de afaceri prin amenajarea pieței regionale angro și a spațiilor destinate activităților neagricole în raionul Râșcani” a fost divizat în două etape. Lucrările de construcție și montaj din etapa a II-a a proiectului urmează să fie finanțate din sursele Consiliului Raional Râșcani.

Prin intermediul noii piețe din raionul Râșcani se dorește dezvoltarea infrastructurii de afaceri regionale pentru asigurarea comerțului eficient a produselor autohtone de legume și fructe.

 
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase