Prima   -  Noutăți - În atenția tinerilor din nordul Moldovei! O nouă ediție a conferinței internaționale Startup Campus „Yep! I Can” va avea loc la Chișinău

În atenția tinerilor din nordul Moldovei! O nouă ediție a conferinței internaționale Startup Campus „Yep! I Can” va avea loc la Chișinău

08.05.2019   1200 Accesări  

Și în acest an, YEP! Moldova revine cu o nouă ediție a conferinței internaționale Startup Campus „Yep! I Can” - un eveniment de antreprenoriat dedicat tinerilor. Speakeri din SUA, Ucraina și Republica Moldova vin să împărtășească din experiența lor, din unele trucuri de startuperi, dar și eșecuri care le-au adus faima.  

Conferința va avea loc joi, 16 mai, în intervalul orelor 11.00 - 19.00, la Chișinău (Digital Park, str. Columna, 170). Evenimentul își propune să reunească 100 de participanți - elevi, studenți și profesori - care își doresc să devină antreprenori.

Participanții vor aveea acces la cele trei părți ale evenimentului:

  • Yep! Expertise, unde vom analiza care sunt profesiile vitorului și vom explica ce competențe trebuie să dispună fiecare tânăr care vrea să devină de succes.
  • Yep! Talks, în cadrul căruia vom despica termenul de startup, vom afla cum să treci peste un fuckup și de ce să greșești rapid și ieftin este lecția de bază a fiecărui startuper.
  • O noutate în acest an este panelul de discuții „Startupurile - povești populare moldovenești sau realitate” în cadrul căruia 3 antreprenori vor relata cum s-au lansat în afaceri și vor răspunde la întrebările participanților.
  • Yep! Demo Day #2, bătălia celor mai bune idei de startup, dezvoltate de studenți în cadrul programului de pre-accelerare Yep!Starter.

Printre cei care vor veni în fața tinerilor este Veaceslav Cunev, antreprenor, președintele Asociației Naționale a Companiilor în domeniul TIC. De la el veți putea afla despre profesiile viitorului și abilitățile care necesită a fi valorificate pentru rezultate maxime în afaceri.

Startup Campus „Yep! I Can” îi va aduce pe scenă pe Artur Gurău, Tudor Mardari, Marina Gospodarenco și Eugeniu Gîrlă, tineri antreprenori care vor povesti despre cum e să dezvolți un startup în Moldova, ce riscuri și avantaje sunt, dar și vor dezvălui unele secrete și ingrediente necesare să fie știute de fiecare student.

Evenimentul va fi condimentat cu un workshop interactiv, moderat de către tânărul antreprenor și trainer - Doru Curoșu - în rezultatul căruia fiecare participant va înțelege dacă poate deveni antreprenor și care ar fi primii pași în acest sens.

Invitatul special al evenimentului este profesorul american Lewis Sheats, prorectorul Universității de Stat din Carolina de Nord, care va veni cu o lecție deschisă despre antreprenoriat în stil american. Pentru o oră, participanții vor intra în pielea studenților americani, vor face cunoștință direct cu metodele și practicile de predare americană și, prin urmare, vor înțelege dacă există sau nu diferențe între sistemele noastre de învățământ.

Participanții la conferință vor avea parte de suprize, mesaje inspirate, stickere cu motto-uri trăsnite. Evident, de la niciun eveniment marca YEP! Moldova nu lipsește muzica, atmosfera plăcută, gustările delicioase și concursurile cu premii atractive.

Evenimentul se va desfășura în incinta Digital Park, cel mai nou Centru cu o infrastructură „Silicon Valley” în Moldova, iar cei care se regăsesc în lista participanților vor avea ocazia de a face turul acestui Hub inovativ.

Nu mai sta pe gânduri și profită de cea mai bună ofertă pe iTicket pentru cel mai zbânțuit și practic eveniment de antreprenoriat. Mai multe detalii despre eveniment sunt aici http://bit.ly/StartupCampusYepICan

Evenimentul presupune o taxă. Pentru participanții din afara Chișinăului sunt oferite bilete gratuite. Înregistrarea gratuită aici http://bit.ly/Startupcampus

Startup Campus „Yep! I Can” este un eveniment organizat de NIKA Business Generation și Yep! Moldova, finanțat de Ambasada SUA în Republica Moldova și Ministerul Afacerilor Externe al Estoniei.

Arrow Prev

      

        

Arrow Next