Prima Prima Contact Contact Harta Harta
  Abonare RSS
Noutăți / Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Abonare      Dezabonare
Prima / Noutăți / Incubatorul de Afaceri Sângerei organizează o masă rotundă pentru producătorii de fructe din Regiunea de Dezvoltare Nord
Incubatorul de Afaceri Sângerei organizează o masă rotundă pentru producătorii de fructe din Regiunea de Dezvoltare Nord
Tipar
17.04.2018   ADR Nord  Accesari: 134 

Incubatorul de Afaceri Sângerei în parteneriat cu Consiliul raional Sângerei, ADR Nord și Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți organizează o masă rotundă pentru producătorii de fructe din Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova pe tema „Strategii de dezvoltare a sectorului de procesare a fructelor privind creșterea potențialului de export și de integrare pe piața europeană”. Evenimentul va avea loc în data de 24 aprilie a.c., începând cu ora 14.00, în incinta Incubatorului de Afaceri din Sângerei (Nicolae Testemițanu, 5).

Evenimentul îi are ca invitați pe Jean-Claude Million, director al Institutului de Tehnologie Louis Pasteur din Schiltigheim, Franța; director al domeniului de specializare profesională „Antreprenoriat în spațiul european” al Universității din Strasburg, și pe Thierry Burger, economist, cercetător, profesor la Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor a Universității din Strasburg.

Informațiile prezentate și dezbaterile se vor axa pe următoarele tematici:

  • Procesarea fructelor în R. Moldova. Studiu de piață.
  • Procesarea fructelor în Franța. Schimb de experiență și bune practici.
  • Oportunități de integrare a producătorilor de fructe din RM pe piața europeană: cerere-ofertă, nevoi, condiții de respectat, inovații, investiții, beneficii.
  • Piața Federației Ruse versus piața Uniunii Europene din perspectiva producătorilor de fructe. Studiu comparat.
  • Perspective de colaborare. Crearea Asociației Alsace-Moldavie în parteneriat cu UIA Alsace Monde, SA Jus de Fruits d'Alsace, Camera de Comerț și Industrie Franța-Moldova. 

Persoanele interesate sunt rugate să completeze și să transmită FORMULARUL DE PARTICIPARE pe adresa electronică a Incubatorului de Afaceri Sângerei / incubatorulsingerei@gmail.com / până în data de 22 aprilie a.c.

Date de contact pentru informații suplimentare: tel. (0262)84037 sau 069360109; e-mail: incubatorulsingerei@gmail.com.


Plaseaza articolul in:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
Comentarii (0) Adauga comentariu
Nume:
Comentariu:
Prima / Noutăți / Incubatorul de Afaceri Sângerei organizează o masă rotundă pentru producătorii de fructe din Regiunea de Dezvoltare Nord
Actualizat: 24.05.2018
Vizitatori: 627353
Agenția de Dezvoltare Regională Nord Prima adrnord@gmail.com Contact Harta
Creat de Brand.md
Tel./Fax (+373) 231 61980
Email: adrnord@gmail.com

Copyright © 2018 Agenția de Dezvoltare Regională Nord
Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Guvernul Republicii Moldova
Toate drepturile rezervate / Confidențialitate / Informație despre site
Sus