Prima   -  Noutăți - Conferința Internațională a Întreprinderilor Mici și Mijlocii „Competențe, Competitivitate, Creștere”

Conferința Internațională a Întreprinderilor Mici și Mijlocii „Competențe, Competitivitate, Creștere”

18.11.2013   1276 accesări   ODIMM ">

La 26 noiembrie curent, Ministerul Economiei și Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii organizează Conferința Internațională a Întreprinderilor Mici și Mijlocii cu genericul  „Competențe, Competitivitate, Creștere", desfășurată în incinta Palatului Republicii cu începere de la ora 10:00.

Evenimentul se înscrie în seria activităților organizate la nivel național, aliniate campaniei coordonate de Comisia Europeană - „Săptămîna Europeană a Întreprinderilor Mici și Mijlocii”, desfășurate în peste 37 de țări.

Conferința are drept obiectiv principal de a pune în discuție realitățile climatului de afaceri din Republica Moldova precum și competitivitatea IMM în contextul internaționalizării.

Conferința este structurată pe 2 panele, cu următoarele tematici:

  • Climatul de Afaceri din Republica Moldova;
  • Internaționalizarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

De asemenea, în cadrul Conferinței va avea loc Ceremonia oficială de decernare a premiilor învingătorilor Concursurilor „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM” și „IMM - model de responsabilitate socială”, cu începere de la ora 14.00.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Guvernului, administrației publice centrale și locale, misiuni diplomatice, organizații și proiecte internaționale, organizații obștești, agenți economici, studenți și mass-media.

Antreprenorii care doresc să participe la conferință se pot înscrie completând aici formularul de participare, în perioada 07-14.11.2013 și în limita locurilor disponibile. Accesați mai jos agenda Conferinței.

AGENDA 
Conferinței Internațională a IMM-urilor „COMPETENȚE, COMPETITIVITATE, CREȘTERE”

Pentru detalii despre eveniment, ne puteți contacta la nr. de telefon: (0 22) 22-53-84, 22-53-77 sau email office@odimm.md.