Prima   -  Noutăți - StiriLocale.md devine Partenerul Media General al ADR Nord

StiriLocale.md devine Partenerul Media General al ADR Nord

20.03.2013   1940 accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Nord și portalul StiriLocale.md, parte a grupului News Media Online, au semnat un protocol de colaborare. Așa cum prevede Acordul, cele două părți se vor susține reciproc, încercând astfel să atragă atenția opiniei publice asupra evenimentelor din regiunea de nord a țării. 

Potrivit prevederilor stipulate în Acord, StiriLocale.md devine Partenerul Media General al ADR Nord, angajându-se astfel să mediatizeze evenimentele și acțiunile noastre.

Cele două părți speră astfel să trezească interesul publicului național cu privire la subiectele și temele de interes local sau regional. 

Vizitatorii StiriLocale.md vor putea să fie la curent cu ultimele știri și evenimente legate de activitatea ADR Nord în localitățile din regiunea de nord a țării.

StiriLocale.md intenționează să inițieze colaborări similare în toate regiunile de dezvoltare ale republicii.

Portalul StiriLocale.md a fost lansat în ianuarie 2011 și în scurt timp s-a poziționat ca lider în cadrul resurselor locale de informare. StiriLocale.md este un site de informații utilitare despre raioanele, orașele, satele și comunele din republică. Zilnic, StiriLocale.md agregă știri și informații din toate colțurile Republicii Moldova și le promovează într-un flux general de informații.

În același context, ADR Nord colaborează, în baza unui protocol semnat în 2010, cu DGS Prof SRL, care difuzează la postul de radio Megapolis FM 105.6.

Menționăm că, în 2012, ADR Nord a organizat un concurs pentru instituțiile mass-media cu genericul „Cunoaște Regiunea de Dezvoltare Nord!”. În perioada desfășurării concursului, 18 jurnaliști de la instituții de presă republicane și locale au relatat, în peste 30 de materiale media, despre cele mai importante activități organizate de ADR Nord. În rezultatul concursului, au fost acordate diplome și taloane în valoare totală de 8400 de lei, în baza cărora jurnaliștii premiați au achizioționat tehnică electronică.