Prima   -  Noutăți - Ziua Ușilor Deschise la ADR Nord

Ziua Ușilor Deschise la ADR Nord

01.11.2012   2137 accesări  

BĂLȚI, 1 noiembrie 2012. Un grup de studenți de la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Facultatea Drept, specialitatea Managementul administrației publice, au vizitat Agenția de Dezvoltare Regională Nord, în cadrul evenimentului Ziua Ușilor Deschise la ADR Nord.

Însoțiți de Igor COJOCARU, șeful Catedrei de științe socioumane, Facultatea de Psihologie și Asistență Socială, sudenții din anul 3 s-au familiarizat cu specificul de lucru al agenției noastre. În acest sens, directorul ADR Nord, Ion BODRUG, le-a prezentat succint viitorilor manageri în domeniul administrației publice date din activitatea instituției. Directorul ADR Nord a ținut să precizeze că ușile instituției noastre sînt, de fapt, deschise oricînd pentru toți cei interesați de activitatea noastră.

Colaborarea ADR Nord cu Universitatea de „Alecu Russo” se înscrie în prevederile din memorandumul pe care cele două instituții l-au încheiat în data de 10 noiembrie 2011.

Cu titulatura inițială de Institut Învățătoresc, actuala Universitate de Stat „Alecu Russo” a fost reorganizată din Institut Pedagogic (1953) în Universitate Regională de Stat (1992). Universitatea „Alecu Russo" din Bălți este una dintre cele mai apreciate instituții de învățămînt superior din Republica Moldova.