Prima   -  Noutăți - B.C. „Mobiasbancă - Groupe Societe Generale” S.A. a deschis o nouă filială în Bălți. Președintele băncii admite posibilitatea susținerii ADR Nord în domeniul parteneriatului public-privat

B.C. „Mobiasbancă - Groupe Societe Generale” S.A. a deschis o nouă filială în Bălți. Președintele băncii admite posibilitatea susținerii ADR Nord în domeniul parteneriatului public-privat

21.09.2012   3988 accesări  

BĂLȚI, 21 septembrie 2012. B.C. „Mobiasbancă - Groupe Société Générale" S.A., instituție parteneră la Forumul Economic Interregional Moldo-Român, organizat de Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) în intervalul 28-29 martie 2012, a deschis o nouă filială în orașul Bălți. Situată în apropierea străzii Ștefan cel Mare, noua filială a băncii și-a deschis larg ușile.

Fidelă principiului apropierii de clienții săi, B.C. „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. continuă strategia de dezvoltare a rețelei sale comerciale. Noua filială lansată astăzi reprezintă o nouă unitate în lanțul punctelor de vînzare deschise de „Mobiasbancă” în Bălți.

La evenimentul de lansare a noii filiale - la care au participat președintele „Mobiasbancă”, Ridha TEKAIA, și vicepreședintele băncii, Mylène Nicolas De MARCH, - a fost invitat și directorul ADR Nord, Ion BODRUG. „Vreau să felicit conducerea «Mobiasbancă», precum și conducerea filialei din Bălți a băncii. Țin să menționez că, prin strategia sa de dezvoltare, B.C. „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. a devenit mai vizibilă în Regiunea Nord, se vede efortul pe care îl depuneți în acest sens. Și cu acest prilej, vă mulțumesc pentru ajutorul pe care ni l-ați acordat la buna organizare a Forumului Economic Interregional Moldo-Român din 28-29 martie 2012”, a menționat directorul ADR Nord.

În perspectivă, președintele B.C. „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A., Ridha TEKAIA, a admis posibilitatea susținerii ADR Nord în domeniul parteneriatului public-privat.

Mai multe informații despre B.C. „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. în Republica Moldova se găsesc AICI.