Prima   -  Noutăți - INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA. Va fi inaugurat apeductul din satul Duruitoarea Veche, raionul Rîșcani

INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA. Va fi inaugurat apeductul din satul Duruitoarea Veche, raionul Rîșcani

05.09.2012   1561 accesări  

Locuitorii satului Duruitoarea Veche din raionul Rîșcani vor avea, foarte curînd, apă potabilă la robinete! Astfel, Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord), Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și Primăria comunei Costești vor inaugura joi, 6 septembrie 2012, apeductul din satul Duruitoarea Veche, raionul Rîșcani. Evenimentul de recepție finală a proiectului „Asigurarea cu servicii de apă și canalizare a locuitorilor satului Duruitoarea Veche, comuna Costești, raionul Rîșcani” va avea loc în incinta Primăriei Costești, începînd cu ora 10.00, după care o comisie specială se va deplasa în teren, unde au avut loc lucrările de construcție a sistemului de apă, care va aproviziona cu apă potabilă cei aproape 500 de locuitori ai satului Duruitoarea Veche.

La eveniment sînt invitați toți jurnaliștii din presa locală și națională interesați de subiectul dezvoltării regionale în Republica Moldova.

Menționăm că proiectul de aprovizionare cu apă din Duruitoarea Veche a fost gestionat de ADR Nord, cu sprijinul financiar și în parteneriat cu proiectul „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”, implementat de GIZ.

Proiectul „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova” este implementat de GIZ și este sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al României.