Prima   -  Noutăți - Ședință de lucru la ADR Nord cu reprezentanți de la Inspecția de Stat în Construcții

Ședință de lucru la ADR Nord cu reprezentanți de la Inspecția de Stat în Construcții

29.06.2012   1751 accesări  

BĂLȚI, 29 iunie 2012. A avut loc o ședință de lucru privind recepția la finisarea lucrărilor care vor fi finalizate pînă la mijlocul lunii iulie 2012. La ședință au participat șeful Inspecției de Stat în Construcții, Vasile RADU, șeful Inspecției Teritoriale Nord, Nicolae TEODORESCU, și specialiști de la Agenția de Dezvoltare Regională Nord.

În cadrul ședinței, s-a discutat despre elaborarea documentației pentru recepțiile finale, garanția de bună execuție a lucrărilor, elaborarea caietelor de sarcini, transmiterea bunurilor către APL-uri etc.

Menționăm că lucrările a trei proiecte implementate de ADR Nord umrează, în scurt timp, să fie finalizate. Este vorba despre proiectele „Conectarea Zonei Economice Libere «Bălți» la utilitățile municipale: apă, canalizare, electricitate, drumuri de acces” (subproiectul de reconstrucție a unei porțiuni de drum), „Servicii calitative de apă și canalizare în orașul Otaci pentru un mediu curat în Regiunea Nord” (subproiectul apă) și „Renovarea drumului regional internațional M14 prin or. Edineț”.