Prima   -  Noutăți - Directorul ADR Nord a participat la întîlnirea autorităților publice locale din raionul Dondușeni cu vicepremierul LAZĂR

Directorul ADR Nord a participat la întîlnirea autorităților publice locale din raionul Dondușeni cu vicepremierul LAZĂR

19.06.2012   1502 accesări  

DONDUȘENI, 19 iunie 2012. Directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord, Ion BODRUG, a participat la întîlnirea autorităților publice locale din raionul Dondușeni cu viceprim-ministrul, ministrul Economiei, Valeriu LAZĂR, care a efectuat o vizită de lucru în or. Dondușeni.

Vicepremierul Valeriu LAZĂR, însoțit de directori de agenții și reprezentanți ai instituțiilor subordonate Ministerului Economiei, a discutat cu participanții la întîlnire despre diverse probleme de ordin social-economic specifice regiunii, dar și Republicii Moldova.

Cu această ocazie, directorul ADR Nord, Ion BODRUG, a distribuit primarilor din regiune broșura „Esența studiului de fezabilitate”, editată în 2011 în cadrul proiectului „Importanța studiilor de fezabilitate în consolidarea procesului de dezvoltare regională în Republica Moldova”, finanțat din sursele Republicii Cehe și implementat de ADR Nord.

Video: TVD; sursa: canalregional.md