Prima   -  Noutăți - Membrii Biroului executiv al CRD Nord s-au întrunit în ședință

Membrii Biroului executiv al CRD Nord s-au întrunit în ședință

06.04.2012   1473 accesări  

BĂLȚI, 6 aprilie 2012. O nouă ședință a Biroului executiv al Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord (CRD Nord) a avut loc în incinta Agenției de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord), convocată în contextul celui de-al 2-lea Apel de Propuneri de Proiecte (APP 2), anunțat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, și a Forumului Economic Interregional Moldo-Român din 28-29 martie a.c.

Cei 6 din 15 președinți ai raioanelor din Regiunea de Dezvoltare Nord, reuniți în cadrul Biroului executiv al CRD Nord, au evaluat organizarea Forumului și au pus în discuție diverse aspecte ce țin de desfășurarea APP 2.

La ședință a mai participat și Vladimír ŠÁL, reprezentant al Ambasadei Republicii Cehe în Chișinău, care a menționat că Ambasada a colaborat cu Regiunea de Dezvoltare Sud și Centru, iar, în perspectivă, își dorește să dezvolte relații de colaborare și cu Regiunea de Dezvoltare Nord.

Amintim că, în 2011, ADR Nord a implementat, cu suport financiar din partea Republicii Cehe, proiectul „Importanța studiilor de fezabilitate în consolidarea procesului de dezvoltare regională înRepublica Moldova”.