Prima   -  Noutăți - Atelier de lucru în cadrul proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”, organizat de MDRC și GIZ

Atelier de lucru în cadrul proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”, organizat de MDRC și GIZ

15.02.2012   1493 accesări  

CHIȘINĂU, 16-17 februarie | Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC) în parteneriat cu Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) va organiza un atelier de lucru în cadrul proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova” (MSPL).

Scopul atelierului este de a fortifica relațiile de colaborare a actorilor naționali, regionali și locali cu partenerii internaționali în vederea asigurării implementării obiectivelor și indicatorilor stabiliți în documentele Proiectului.

Principalul subiecte de discuție va fi  programul Operațional Regional: ce este un POR sectorial; scopul, importanța și utilitatea acestuia.

În prima zi a atelierului vor fi prezentate și discutate prevederile Regulamentului privind mecanismul de colaborare între GIZ, MDRC și ADR în baza planurilor de activitate pentru 2012 a MDRC, ADR și GIZ, iar în a doua zi vor fi prezentate obiectivele planificării și programării strategice din cadrul proiectului MSPL, extins în urma alocării financiare din partea SIDA.

Evenimentul va avea loc în Chișinău, Hotel Jazz, sala Saxophone, începînd cu ora 9.30. Vor participa reprezentanții MDRC, directorii ADR-urilor, Ministerului Mediului, Ministerului Economiei, reprezentanții Delegației UE, SIDA, GIZ, președinții și vice-președinții CRD.

Sînt invitați și reprezentanții instituțiilor mass-media.