print
Tradiționalul Orășel European își deschide porțile la Edineț
19.05.2022
935 accesări

Pe 21 mai, locuitorii din Edineț sunt invitați la Orășelul European, care va avea loc în Piața principală din Edineț, urmat de un concert susținut de artiști locali acompaniați de Moldovan National Youth Orchestra. Bucătăria europeană va face parte din Orășelul European, care va găzdui, de asemenea, o serie de activități culturale și interactive pentru toată lumea, inclusiv pentru copii.

În Regiunea Nord, evenimente adiționale pentru a marca Ziua Europei 2022 vor fi organizate la Soroca și Bălți, în colaborare cu Banca Europeană de Investiții, autoritățile locale și rețeaua de Eurocluburi și Centre de Informare Europeană din întreaga țară.

Tradiționalul Festival de Film și Cultură Europeană va fi difuzat la TV și pe platforma online https://eu4moldova.eu/ro/europe-day-2022/, în perioada 16-31 mai.

Evenimentele dedicate Zilei Europei se vor desfășura în perioada 9-31 mai, iar agenda poate fi accesată pe https://eu4moldova.eu/ro/europe-day-2022/. Vă invităm să fiți parte la aceste evenimente creative organizate cu prilejul Zilei Europei!

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord