print
Zilele Regiunii de Dezvoltare Nord, ediția a IX-a
07.09.2023
1215 accesări

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova, organizează, în perioada lunilor septembrie-octombrie 2023, o serie de evenimente în contextul Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord, ediția a IX-a.

Evenimentele incluse în agenda Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord se vor desfășura la Sângerei, Soroca, Bălți și în alte localități. Detaliile complete privind data și ora, precum și modalitatea de participare la fiecare eveniment în parte vor fi anunțe în prealabil.

PROGRAMUL ZILELOR REGIUNII DE DEZVOLTARE NORD

SÂNGEREI, 7 septembrie, ora 10:00 /Incugatorul de Afaceri Sângerei, str. Nicolae Testemițanu, 5/ – Ziua ușilor deschise la Incubatorul de Afaceri Sângerei cu ocazia celor 10 ani de activitate.

► SOROCA, 8 septembrie, ora 10:30 /Palatul de Cultură din Soroca, str. Independenței, 74/ – Soroca Forum 2030; expoziția proiectelor de dezvoltare regională implementate în orașele din Regiunea Nord.

► BĂLȚI, 21 septembrie /Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir”, str. Sf. Nicolae, 98A/ – Inaugurarea Liceului Teoretic „Dimitrie Cantemir”, renovat energetic cu suportul Uniunii Europene.

► BĂLȚI, 26 septembrie /Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic „Nortek”, str. Alexandr Pușkin, 38/ – Seminarul „Specializarea inteligentă – perspective de dezvoltare în Regiunea Nord”.

► 22 septembrie – 10 octombrie – Recepții la terminarea lucrărilor în cadrul mai multor proiecte de dezvoltare regională.

► BĂLȚI, 28 septembrie – Workshop tematic în cadrul proiectului „Dezvoltarea digitală a agroturismului în Regiunea de Nord a Republicii Moldova”.

► BĂLȚI, 5 octombrie – Vizitele partenerilor de dezvoltare din Polonia și Slovacia.

Prin această suită de evenimente, ne-am propus să desfășurăm acțiuni orientate spre impulsionarea competitivității orașelor din nordul țării și să promovăm specializarea inteligentă în regiune. Zilele Regiunii de Dezvoltare Nord ne oferă o excelentă oportunitate pentru a stabili noi conexiuni de colaborare, valorificând totodată parteneriatele existente.

Evenimentul Zilele Regiunii de Dezvoltare Nord, ediția a IX-a, este organizat de Agenția de Dezvoltare Regională Nord, sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova, în parteneriat cu GIZ Moldova, Solidarity Fund PL in Moldova, Oficiul Mareșalului Voievodatului Polonia Mare (Wielkopolska), Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, PRO4CE (Republica Slovacă), Zona Economică Liberă „Bălți”, Zona Economică Liberă „Ungheni Business”, incubatoarele de afaceri, autorități publice locale, orașele-poli de creștere și antreprenori din nordul țării.

Vă îndemnăm să descoperiți potențialul și diversitatea Regiunii de Dezvoltare Nord!

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord