Prima   -  Oportunități de finanțare - Antreprenorii din Republica Moldova, susținuți în dezvoltarea afacerilor orientate spre export

Antreprenorii din Republica Moldova, susținuți în dezvoltarea afacerilor orientate spre export

11.04.2022   1748 accesări  

Agenții economici pot beneficia de susținere financiară nerambursabilă de până la 2 milioane de lei pentru consolidarea capacităților de promovare a produselor și serviciilor pe piețele externe.

Programul național de susținere a afacerilor cu potențial înalt de creștere și internaționalizare oferă suport financiar pentru achiziționarea de echipamente, utilaje, instalații; înregistrarea și valorificarea drepturilor asupra obiectelor de proprietate intelectuală, achiziționarea obiectelor de proprietate intelectuală; procurarea francizelor, licențelor, software, materiilor prime și a materialelor necesare procesului de producere; bunuri imobile comerciale destinate proceselor de producere.

Grantul poate fi accesat de întreprinderile care activează pe piață de cel puțin 2 ani și demonstrează o evoluție ascendentă. Apelul de granturi mari este deschis până la data de 8 mai curent.

Recent, condițiile de eligibilitate au fost anunțate în cadrul unei conferințe de presă susținută de Ministerul Economiei și Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) și pot fi văzute pe pagina web a ODIMM, la rubrica destinată Programului de creștere și internaționalizare.

Pentru mai multe detalii despre condițiile de aplicare, tel.: (022) 22-55-45; e-mail: [email protected]; link: https://bit.ly/38jLNLf

 

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase