Prima   -  Oportunități de finanțare - Program de grant destinat gestionării specifice a unor fluxuri de deșeuri în R. Moldova: uleiuri uzate, anvelope uzate și vehicule scoase din uz

Program de grant destinat gestionării specifice a unor fluxuri de deșeuri în R. Moldova: uleiuri uzate, anvelope uzate și vehicule scoase din uz

02.08.2021   779 accesări   1 Comentarii

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) în parteneriat cu I.P. Unitatea de Implementare a Proiectelor în domeniul Mediului (UIPM) a lansat un Program de grant destinat gestionării specifice a unor fluxuri de deșeuri în Republica Moldova: uleiuri uzate, anvelope uzate și vehicule scoase din uz.
 
În cadrul Programului de grant vor fi implementate proiecte aferente gestionării deșeurilor, cu scopul de a spori capacitatea de prevenire, depozitare, reutilizare, reciclare și să promoveze piețele pentru produsele cu conținut reciclat.
 
Eligibili pentru a depune cereri sunt persoanele juridice, cu orice formă de organizare, înregistrate conform legislației Republicii Moldova, ce activează pe teritoriul țării și au o experiență de cel puțin 3 ani de activitate în domeniul colectării, reciclării, reutilizării și eliminării deșeurilor; organizații ale societății civile, precum și sunt încurajate parteneriatele cu APL.
 
Costurile eligibile pentru proiecte sunt de la 5000 până la 25 mii de euro. Din suma totală, 80% va constitui suma de grant, iar 20 la sută va constitui contribuția proprie a aplicantului.
 
Perioada de depunere a dosarului este 2-20 august curent. Regulamentul Programului de grant se anexează. Pentru detalii telefonați la nr. de telefon: 060757818.

Comentarii (1) Adaugă comentariu

Pîntea Victor / 02.10.2022 12:13
Moldova mai curat!

Răspunde
 

Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase