Prima   -  Oportunități de finanțare - Apel de propuneri privind actualizarea Strategiilor de Dezvoltare Locală a Grupurilor de Acțiune Locală

Apel de propuneri privind actualizarea Strategiilor de Dezvoltare Locală a Grupurilor de Acțiune Locală

24.02.2021   1724 accesări   solidarityfund.md

Grupurile de Acțiune Locală din Republica Moldova (GAL) sunt invitate să participe la apelul de propuneri privind actualizarea și îmbunătățirea Strategiilor de Dezvoltare Locală (SDL). Astfel, GAL-urile vor beneficia de suport și asistență tehnică din partea experților în dezvoltarea locală.

În cadrul apelului, sunt invitate să participe GAL-urile cu experiență în implementarea proiectelor de dezvoltare locală, care au contribuit la realizarea Strategiei.

E planificată selectarea a aproximativ 15 GAL-uri care, în perioada martie-septembrie 2021, vor beneficia de suport in actualizare SDL din partea Solidarity Fund PL în Moldova și Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova.

Procedura de aplicare:

GAL-urile interesate trebuie să completeze acest Formular de Aplicare, disponibil în limbile română și rusă. Pentru a scrie și completa o aplicație reușită, vă rugăm să consultați Regulamentul de participare la Apelul de Propuneri de actualizare SDL. La final de formular, veți anexa următoarele:

  1. Strategia de Dezvoltare Locală actuală;
  2. Procesul verbal al ședinței Consiliului de Administrare, la care s-a aprobat și argumentat participarea la actualul apel de propuneri.

Termenul-limită de completarea a Formularului de aplicare este 15 martie 2021, ora 12:00.

Fiecare GAL va recepționa un e-mail de confirmare a depunerii aplicației.

În cazul apariției unor întrebări și / sau neclarități cu privire la apelul de propuneri, vă rugăm s-o contactați pe Ecaterina Vieru la: [email protected], 060161683.

Această activitate este organizată de către Solidarity Fund PL în Moldova împreună cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova (RNL), în parteneriat cu Ministerul Agriculturii Dezvoltării Regionale și Mediului, finanțată de Uniunea Europene și Polish Aid.

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase