Prima   -  Noutăți - Guvernul a aprobat asigurarea cu sediu nou a ADR Nord

Guvernul a aprobat asigurarea cu sediu nou a ADR Nord

02.11.2022   878 accesări   Guvernul RM

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord va avea condiții mai bune pentru desfășurarea activității. În acest sens, Executivul a aprobat transmiterea cu titlu gratuit a unui imobil, amplasat în municipiul Bălți, din administrarea Cancelariei de Stat, gestiunea Agenției Servicii Publice, în administrarea Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, gestiunea ADR Nord.

Astfel, prin transmiterea construcției și obținerea drepturilor de gestiune a noului sediu, vor fi asigurate condițiile necesare pentru o mai bună și eficientă funcționalitate a ADR Nord și a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord. În prezent, ADR Nord întâmpină dificultăți în exercitarea atribuțiilor, din cauza spațiului insuficient, precum și a accesului în clădire doar prin intrarea din spate a acesteia.

Precizăm că ADR Nord asigură accesul la servicii și utilități publice de calitate, prin sporirea creșterii economice, atragerea investițiilor în regiune, precum și valorificarea relațiilor pe care le-a dezvoltat în ultimii ani cu partenerii internaționali, pentru a facilita nivelul de trai al cetățenilor din regiune.

 
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase