Prima   -  Noutăți - A fost semnat un contract de antrepriză, în valoare de 6,22 mln lei, pentru implementarea unui proiect de revitalizare urbană în orașul Ocnița

A fost semnat un contract de antrepriză, în valoare de 6,22 mln lei, pentru implementarea unui proiect de revitalizare urbană în orașul Ocnița

27.05.2022   22435 accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, Primăria orașului Ocnița și SRL „Vladmih Company” au semnat un contract de antrepriză în cadrul proiectului de infrastructură „Păstrăm trecutul pentru viitor – Reabilitarea patrimoniului istoric al orașului Ocnița pentru generațiile viitoare”, finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL).

Conform contractului, în decurs de șase luni, SRL „Vladmih Company” s-a angajat să execute lucrări de amenajare a teritoriului și reparația zonei istorico-arhitecturale a orașului Ocnița, precum și a străzilor 50 ani ai Biruinței, Sindicatelor și Rapid.

Antreprenorul urmează să execute lucrările specificate în contractul de antrepriză în conformitate cu prevederile proiectului tehnic, precum și cu normativele, standardele și prescripțiile tehnice.

Valoarea contractului de antrepriză constituie 6,22 milioane de lei, contribuția Primăriei orașului Ocnița fiind de 10%.

În acest an, din sursele FNDRL, ADR Nord implementează în nordul țării trei noi proiecte de revitalizare urbană. Unul dintre acestea este proiectul „Păstrăm trecutul pentru viitor  Reabilitarea patrimoniului istoric al orașului Ocnița pentru generațiile viitoare”, depus de Primăria orașului Ocnița în cadrul Apelului de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada 2021-2023. Conform Programului Operațional Regional Nord pentru anii 2022-2024, astfel de proiecte își propun să consolideze rolul și funcțiile orașelor în sporirea competitivității regiunii.

Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase