Prima   -  Noutăți - ADR Nord a inițiat procedurile de recepție la finalizarea lucrărilor de construcție a pieței regionale angro din Râșcani

ADR Nord a inițiat procedurile de recepție la finalizarea lucrărilor de construcție a pieței regionale angro din Râșcani

27.07.2021   1406 accesări  

ADR Nord a inițiat procedurile de recepție la finalizarea lucrărilor de construcție în cadrul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de afaceri prin amenajarea pieței regionale angro și a spațiilor destinate activităților neagricole în raionul Râșcani”, finanțat din Fontul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR).

Marți, 27 iulie 2021, ADR Nord și autoritățile raionale au convocat la fața locului comisia de recepție, pentru a verifica calitatea lucrărilor executate în cadrul proiectului. S-a convenit ca, în decurs de 30 de zile, operatorul economic care a executat lucrările să ia în considerare un șir de aspecte documentate de către membrii comisiei de inspectare și notate în procesul-verbal privind finalizarea lucrărilor. Ulterior, membrii comisiei se vor convoca din nou, pentru a constata dacă se întrunesc condițiile pentru semnarea actelor de recepție la terminarea lucrărilor de construcție.

Lansat la sfârșitul anului 2017, proiectul a fost divizat în două etape. În cadrul primei etape a proiectului, din sursele FNDR, au fost investiți 14,78 milioane lei. Lucrările de construcție și montaj din etapa a doua a proiectului urmează să fie finanțate din sursele Consiliului Raional Râșcani.

În cadrul primei etape a proiectului, au fost executate o serie de lucrări de construcție și montaj, după cum urmează: montarea frigiderului agricol cu depozitare, asfaltarea drumului de acces către piața agricolă, amenajarea parcării, construcția unei sonde arteziene, montarea rețelelor de alimentare cu apă, canalizare și energie electrică, montarea plăcilor de gresii pe suprafața soclului. În interiorul edificiului cu frigidere au fost montate rețele de alimentare cu apă, canalizare, energie electrică, ventilarea spațiilor administrative și vestiarelor destinate viitorilor angajași ai pieței agricole.

 
Comentarii (0) Adaugă comentariu
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase