print
Femeile care doresc să-și dezvolte afacerea pot obține granturi de până la 165 de mii de lei
21.08.2019
2046 Accesări ODIMM,

Femeile care doresc să-și dezvolte afacerea pot obține granturi în valoare de până la 165 mii de lei. Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a lansat cel de-al patrulea apel de proiecte în cadrul Componentei II a Programului-pilot „Femei în afaceri” (PFA).

La concurs pot participa femeile care gestionează o întreprindere ce a fost creată în ultimele 24 de luni, în special în zonele rurale.

Dosarele pot fi depuse online, până la data de 20 septembrie, completând formularul: https://bit.ly/2TOb30X

Câștigătoarele celui de-al patrulea Apel vor beneficia de un grant nerambursabil în valoare de până la 165 de mii de lei, bani oferiți din bugetul de stat și partea Uniunii Europene. Din suma totală, 110 mii lei lei sunt direcționați pentru investiții în achiziționarea echipamentelor și software, iar restul de 55 mii lei pentru servicii de dezvoltare a afacerii: cercetare, instruire și promovare.

Până acum, 282 de proiecte investiționale au beneficiat de finanțare nerambursabilă în cadrul celor trei Apeluri ale programului.

Programul-pilot „Femei în Afaceri” a fost lansat în toamna anului 2016. Această inițiativă guvernamentală are ca obiectiv promovarea abilității economice și sociale din zonele rurale prin reducerea inegalității de gen, prin creșterea și dezvoltarea afacerilor, schimbarea percepției inovaționale, sporirea accesului la resurse, servicii și tehnologii moderne.

Copyright © 2022 Agenția de Dezvoltare Regională Nord