print
Invitație pentru jurnaliști la evenimentul de recepție a lucrărilor finalizate în cadrul proiectului „Amenajarea traseului ecoturistic Pădurea Domnească”
02.10.2014
1205 accesări

La lacul relict „La Fontal” au fost construite 3 pensiuni a câte 7 locuri de cazare fiecare, spații pentru camping și o parcare pentru autoturisme.Reprezentanții instituțiilor mass-media sunt invitați să participe la evenimentul de recepție a lucrărilor finalizate în cadrul proiectului „Amenajarea traseului ecoturistic Pădurea Domnească”, proiect prin care Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) urmărește să contribuie la dezvoltarea activităților turistice, culturale și de agrement în spațiul rural din raionul Glodeni.

Evenimentul va avea loc vineri, 3 octombrie a.c., de la ora 11:00, în preajma lacului relict „La Fontal”, situat lângă satul Cobani, raionul Glodeni.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, ai ADR Nord, precum și reprezentanți ai administrației publice locale și cetățeni din localitate.

În preajma lacului relict „La Fontal” au fost construite 3 pensiuni a câte 7 locuri de cazare fiecare, spații pentru camping și o parcare pentru autoturisme.

Menționăm că proiectul a fost lansat anul trecut, la începutul lunii septembrie. Lucrările de construcție a unui foișor și a unei belvederi la zimbrăria de pe teritoriul rezervației „Pădurea Domnească” au fost finalizate în noiembrie 2013.

Pentru lucrările efectuate în cadrul celor două etape ale proiectului, Fondul Național pentru Dezvoltare Regională a alocat 5,571 de milioane de lei.

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord