print
Corpul Păcii SUA în Moldova anunţă concurs de selectare a organizaţiilor partenere pentru a colabora cu voluntarii americani
07.02.2014
1044 Accesări

Corpul Păcii SUA în Moldova, Programul Dezvoltarea Antreprenoriatului Mic (DAM), anunţă o nouă rundă de selecţie a organizaţiilor partenere pentru a colabora cu voluntarii Corpului Păcii, pentru prioada 2014-2016.

Scopul programului DAM este susținerea dezvoltării spiritului antreprenorial şi a organizaţiilor pentru dezvoltare economică din Moldova.

Dacă sunteţi un ONG cu întreprindere socială (sau doritori de a iniţia o activitate suplimentară generatoare de venit), Consiliu Raional (Secţia dezvoltare economică şi atragere a investiţiilor), instituţie guvernamentală sau neguvernamentală eforturile căreia sunt direcţionate spre susţinerea întreprinzătorilor locali şi educaţie economică care este înregistrată oficial şi activează de cel puțin 2 ani în Republica Moldova, vă invităm să aplicaţi la posibilitatea de a colabora cu un voluntar din SUA.

Ariile de activitate a voluntarilor DAM sunt:

I: Dezvoltarea / Consolidarea capacităţilor organizaţiilor din domeniul dezvoltării economice / antreprenoriale;

II. Susţinerea / Instruirea antreprenorilor potenţiali / existenţi;

III: Instruirea economică / antreprenorială a tinerilor.

Data limită de prezentare a formularelor de aplicare este 14 martie 2014.

Pentru a primi formularul de aplicare precum şi informaţie adăugatoare cu privire la Programul Dezvoltarea Antreprenoriatului Mic, Vă rugăm să ne contactaţi:

  • Vitalie Danileico - Manager Programul DAM
  • Alexandra Şian - Specialist Programul DAM
  • Tel. (022) 266 313, 266 334
  • Mob. 0691 21 180, 0690 75 914
  • E-mail: vdanileico@md.peacecorps.govasian@md.peacecorps.gov
Copyright © 2022 Agenția de Dezvoltare Regională Nord