print
Un acord semnat între ADR Nord și Agenția guvernamentală Corpul Păcii SUA în Moldova
21.01.2011
2373 accesări

La 20 ianuarie 2011, a fost semnat un Acord între Agenția de Dezvoltare Regională Nord și Agenția guvernamentală Corpul Păcii SUA în Moldova.

Agenția guvernamentală a Statelor Unite ale Americii, Corpul Păcii, prin Proiectul Dezvoltarea Agrobusiness-ului și Business-ului Rural convine să lucreze în colaborare cu ADR Nord în vederea acordării asistenței tehnice cu scopul de a ajuta la dezvoltarea organizațională, implementarea proiectelor și managementul organizației.

Proiectul Dezvoltarea Agrobusiness-ului și Business-ului Rural (DABR) are ca scop susținerea transformărilor și expansiunii economiei Moldovei în sectorul rural.

Acordul semnat stabilește în cadrul de cooperare între cele două instituții pentru dezvoltarea reformelor regionale, a amplasa un Voluntar, Ross Talbot , până în august 2012, care va colabora cu partenerii și alte persoane ce fac parte din organizație cu scopul de a:

  • Promova eficiența, eficacitatea și durabilitatea agenției.
  • Facilita disponibilitatea și accesul la informație a beneficiarilor agenției.
  • A consolida capacitățile angajaților agenției în vederea dezvoltării participative a comunității și dezvoltării profesionale.

Directorul ADR Nord -Ion BODRUG a menționat că colaborarea cu Agenția guvernamentală Corpul Păcii SUA în Moldova va contribui la schimbul informațional privind dezvoltarea regională și consolida capacitățile instituționale ale agenției.

 

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord