print
ADR Nord și People in Need Moldova identifică noi oportunități de colaborare pentru dezvoltarea Regiunii Nord
23.01.2024
1086 accesări

Directorul Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, Maria Prisacari, a avut o întrevedere cu directorul de țară People in Need Moldova, Guillermo Llinás. Aflat într-o vizită de lucru în nordul țării, șeful People in Need Moldova a vizitat ADR Nord, unde a fost însoțit de Luciana Bollati, șefă Departament programe People in Need Moldova, și de Arcadie Zastavnețchi, manager de proiect People in Need Moldova.

Interlocutorii au trecut în revistă cele mai importante realizări comune, printre care recenta colaborare în cadrul unui proiect-pilot de abilitare social-economică pentru refugiații ucraineni și cetățenii moldoveni.

Anterior, întreprinderile mici și mijlocii din Regiunea de Dezvoltare Nord au beneficiat de suport în cadrul proiectului „Un nou impuls pentru dezvoltarea afacerilor în Regiunea de Dezvoltare Nord a Moldovei”, finanțat de Agenția Cehă pentru Dezvoltare și implementat de ADR Nord și partenerii locali în colaborare cu People in Need Moldova.

Reprezentanții ADR Nord și People in Need Moldova au inițiat identificarea noilor oportunități de colaborare pentru dezvoltarea Regiunii Nord.

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord