print
ADR Nord evaluează două proiecte implementate în raionul Edineț
16.07.2021
1356 accesări

Specialiștii Secției monitorizare și evaluare (SME) din cadrul ADR Nord au efectuat joi, 15 iulie 2021, două vizite de monitorizare post-implementare în raionul Edineț, unde Agenția a realizat proiectul „Conectarea Parcului Industrial «Edineț» la infrastructura de acces și utilitățile publice”, implementat din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR) în perioada 2014-2016, și proiectul „Creșterea indicilor de eficiență energetică a Instituției Medico-Sanitare Publice «Centrul de Sănătate Edineț»”, implementat din sursele FNDR în perioada 2017-2019.

Scopul vizitelor a fost informarea din prima sursă cu starea proiectelor la etapa actuală și acțiunile întreprinse pentru realizarea Planului de asigurare a durabilității proiectelor.

În cadrul vizitei de lucru, specialiștii ADR Nord au discutat cu autorități locale din raionul Edineț, administrația Parcului Industrial „Edineț” și conducerea Centrului de Sănătate „Edineț”.

În urma acestor vizite de lucru, vor fi elaborate rapoarte de evaluare a proiectelor. Rapoartele vor conține concluzii și unele recomandări.

Vizitele de monitorizare și evaluare au fost efectuate conform Planului de acțiuni al ADR Nord pentru anul 2021. Astfel, specialiștii SME au planificat să efectueze vizite în localitățile unde ADR Nord a implementat 10 proiecte, pentru evaluare post-implementare, și 7 proiecte  pentru monitorizarea implementării planului de durabilitate.

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord