print
Deschiderea repetată a ofertelor în cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Edineț”, finanțat de Uniunea Europeană
04.02.2021
620 accesări

ADR Nord, în calitate de autoritate contractantă, a desfășurat miercuri, 3 februarie 2021, deschiderea repetată a ofertelor în cadrul licitației internaționale privind contractarea lucrărilor de construcții-montaj în cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Edineț”, finanțat de Uniunea Europeană.

În cadrul acestei licitații, filmate și transmise online în timp real, au depus ofertele 4 operatori economici din cei 15 care au solicitat documentația de licitație. Ofertele au fost depuse de:

  • Asocierea SRL „Laiola” – SC „Foremcons” SRL
  • Asocierea SRL „Fedion-Com”  SRL „Capital”
  • Asocierea SRL „Polimer Gaz Conducte” – SRL „Uralis”
  • SA „Darnic-Gaz”

Comisia de evaluare va analiza fiecare ofertă în parte și va desemna antreprenorul ce urmează să execute lucrările prevăzute. Toate companiile care au participat la această licitație sunt din Republica Moldova.

Proiectele în cadrul cărora au fost desfășurate astăzi licitații publice sunt finanțate de Uniunea Europeană. Procedurile de achiziții publice se desfășoară conform Regulamentului GIZ în domeniul Achizițiilor Publice.

Măsura investițională „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Edineț” este finanțată de Uniunea Europeană în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, implementat de GIZ Moldova în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ).

#EU4Moldova #ÎmpreunăMaiPuternici #EchipaEuropa

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord