print
Ultima sesiune de informare în contextul Apelului competitiv de selectare a proiectelor cu finanțare din FNDR!
22.01.2021
1234 accesări

ADR Nord invită autoritățile publice locale de nivelurile I și II, instituțiile publice și alte entități de drept public, precum și entitățile de drept privat (agenți economici) și organizațiile neguvernamentale din Regiunea de Dezvoltare Nord, dosarele cărora au fost admise în etapa a II-a a Apelului competitiv de selectare a proiectelor cu finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR), să participe la ultima sesiune de informare organizată în contextul concursului. Evenimentul va avea loc vineri, 29 ianuarie a.c., cu începere de la ora 10.00.

Ținând cont de riscurile de infectare cu SARS-CoV-2, sesiunea de informare va fi organizată în mediul online, prin intermediul platformei Zoom. Sesiunea de informare online va fi accesibilă, cu începere de la ora 10:00, la următorul link: https://us02web.zoom.us/j/86000086137

Vă reamintim că termenul-limită pentru depunerea Dosarelor de aplicare (Cererile de finanțare complete) este 17.02.2021, ora 16:00.

Apelul de propuneri de proiecte competitiv, anunțat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în data de 10 august a.c., are drept scop stimularea inițiativelor care contribuie cel mai eficient la implementarea politicii de dezvoltare regională. Programele și proiectele depuse în cadrul Apelului vor corespunde următoarelor priorități: (1) Competitivitate Economică; (2) Dezvoltare Urbană și (3) Infrastrucrtura Regională. Detalii se găsesc AICI.

Vă încurajăm să transmiteți eventualele întrebări pe care le aveți la e-mailul sme.adrnord@gmail.com până în data de 28.01.2021.

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord