print
Noul consul general al României la Bălți și directorul interimar al ADR Nord au identificat noi posibilități de colaborare
01.10.2019
1725 accesări

Noul consul general al României la Bălți, E.S. Petrișor Dumitrescu, a vizitat marți, 1 octombrie, Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, unde s-a documentat despre proiectele de dezvoltare implementate de Agenție și despre climatul investițional din nordul republicii.

Cu această ocazie, E.S. Petrișor Dumitrescu a fost informat de către directorul interimar al ADR Nord, Constantin Bândiu, despre specificul proiectelor de dezvoltare regională implementate în Regiunea de Dezvoltare Nord și despre cele mai importante activități realizate de Agenție, inclusiv cu sprijinul partenerilor din România. Totodată, directorul interimar al ADR Nord a discutat cu E.S. Petrișor Dumitrescu despre viitoarea colaborare a Consulatului General al României în Bălți cu ADR Nord, precum și despre oportunitățile de finanțare a unor proiecte în Regiunea de Dezvoltare Nord în vederea îmbunătățirii nivelului de trai al cetățenilor.

Precizăm că ADR Nord și Consulatul General al României colaborează de mai mulți ani la organizarea și desfășurarea unor evenimente regionale, între care și Ziua Europei în Regiunea de Dezvoltare Nord.

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord