print
USAID va oferi în continuare asistență tehnică țării noastre
10.07.2019
204 Accesări MADRM,

Guvernul Statelor Unite ale Americii, acționând prin Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), va oferi în continuare asistență tehnică prin implementarea diverselor proiecte de asigurare a dezvoltării durabile a Republicii Moldova. Subiectul oportunităților asistenței tehnice oferite de USAID a fost discutat luni, 8 iulie a.c., de ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Georgeta Mincu, ambasadorul SUA în Republica Moldova, Excelența Sa Derek J. Hogan, și adjunctul administratorului Biroului USAID pentru Europa și Eurasia, Brock Bierman.

Oficialii au discutat despre asistența SUA oferită țării noastre și au punctat necesitatea dinamizării dialogului moldo-american pentru o valorificare eficientă a sprijinului acordat și consolidarea capacităților instituționale.

„Contăm în continuare pe sprijinul şi asistenţa tehnică oferită de USAID pentru consolidarea capacităţilor instituţionale, valorificarea parcursului european și implementarea reformelor democratice”, a subliniat ministrul Georgeta Mincu.

La rândul său, adjunctul administratorului Biroului USAID pentru Europa şi Eurasia, Brock Bierman, a apreciat relațiile bilaterale dintre Republica Moldova și SUA și și-a exprimat disponibilitatea de a extinde domeniile de cooperare și a implementa proiecte comune.

Copyright © 2019 Agenția de Dezvoltare Regională Nord