print
ADR Nord a transmis Consiliului raional Drochia setul de documente ce atestă costul investițional al bunurilor, lucrărilor și serviciilor în cadrul unui proiect de eficiență energetică
25.01.2019
785 accesări

ADR Nord a transmis Consiliului raional Drochia setul de documente ce atestă costul investițional al bunurilor, lucrărilor și serviciilor finanțate din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR) în cadrul proiectului „Renovarea centrului de sănătate Drochia «Anatolie Manziuc» prin eficientizare energetică”, implementat în perioada 2017-2018. Procedura predare-primire a avut loc vineri, 25 ianuarie a.c., în incinta Consiliului raional Drochia.

Valoarea totală a proiectului de renovare a Centrului de sănătate „Anatolie Manziuc” din Drochia prin eficientizare energetică se cifrează la 9,7 milioane de lei, alocați din FNDR, sumă valorificată pentru termoizolarea pereților exteriori și înlocuirea ferestrelor și ușile exterioare. De asemenea, acoperișurile blocurilor A și B au fost reconstruite și termoizolate, iar acoperișul blocului C a fost termoizolat.

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord