print
Training de dezvoltare instituțională și consolidare organizațională
03.06.2017
1714 accesări ADR Nord,

Angajații ADR Nord au participat la un training de dezvoltare instituțională și consolidare organizațională. Activitatea a avut loc în perioada 2-3 iunie, în preajma lacului relict La Fontal, unde ADR Nord a realizat proiectul „Amenajarea traseului ecoturistic Pădurea Domnească”, o investiție de 5,5 milioane de lei din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională care a schimbat la față Rezervația Naturală „Pădurea Domnească”, cea mai bătrână pădure din Republica Moldova și una din cele mai vechi păduri de luncă din Europa.

Divizate în patru sesiuni, activitățile din cadrul trainingului au cuprins mai multe aspecte ce vizează modelul integrat al organizației, viziunea și misiunea organizației, analiza instituțională, motivarea personalului, cultura organizației, sistemele interne ale organizației și altele.

Potrivit directorului ADR Nord, Ion Bodrug, activitățile de acest gen nu au decât să consolideze și mai mult echipa Agenției. „Este un bun prilej să ne cunoaștem mai bine, să identificăm și să îmbunătățim acele aspecte în comunicarea internă care pot contribui la consolidarea echipei și la îmbunătățirea managementului organizațional", susține directorul ADR Nord.

La training au mai participat reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor și ai Agențiilor de Dezvoltare Regională din țară.

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord