print
Seminare de instruire pentru agenții economici în domeniul achizițiilor publice
16.10.2015
1323 accesări CCI ,

Operatorii economici din toate localitățile Republicii Moldova vor beneficia de seminare de instruire privind noile prevederi ale cadrului legal cu privire la achizițiile publice. Ciclul de seminare este organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Evenimentele au loc în cadrul Proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”, componenta „Acordarea suportului complementar sectorului privat”, din sursele oferite de Uniunea Europeană.

Seminarele se vor desfășura în perioada 20 octombrie - 6 noiembrie 2015 în 9 localități din țară. În Regiunea de Dezvoltare Nord, seminarele se vor desfășura în următoarele localități: Bălți (28 octombrie), Soroca (29 octombrie) și Edineț (5 noiembrie).

La seminare, operatorii economici ce desfășoară activități în domeniile de alimentare cu apă și canalizare, gestionare a deșeurilor solide, eficiența energetică a clădirilor publice, precum și drumuri locale și regionale se vor informa cu privire la cadrul legal actualizat în domeniul achizitiilor publice.

Pentru înscrierea la seminare și informații suplimentare, puteți contacta persoana responsabilă din cadrul Direcției Dezvoltarea Mediului de Afaceri a Camerei de Comerț și Industrie, Dorin Rojnevschi, la numărul de telefon (022) 22-33-10 sau la adresa de e-mail: project@chamber.md.

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord