print
Ședință consultativă pe tema completării fișelor pentru Concepte de proiecte posibile în sectorul Alimentarea cu apă și canalizare
11.03.2014
1523 accesări

Bălți, 11 martie 2014. Are loc o ședință consultativă privind completarea fișelor pentru Concepte de proiecte posibile (CPP) în sectorul Alimentarea cu apă și canalizare (AAC) din cadrul Proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale”, domeniul de intervenție II: „Planificare și Programare Regională”.

Organizată în trei sesiuni, la ședința consultativă au participat membrii Grupului de lucru constituit prin Decizia Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord (CRD Nord) nr. 5 din 13.12.2012, delegați din partea raioanelor din Regiunea de Dezvoltare Nord și a municipiului Bălți.

După cel de-al 5-lea atelier de lucru în sectorul AAC, organizat la Bălți în data de 20 februarie curent, membrilor grupului de lucru (GL) le-au fost distribuite anexele necesare pentru completarea fișelor pentru CPP, acestea fiind îmbunătățite în rezultatul consultanței oferite de experții GIZ / GOPA.

Ședința consultativă pe tema completării fișelor pentru CPP în sectorul AAC, a fost organizată cu suportul Agenției pentru Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor al Republicii Moldova.

Copyright © 2024 Agenția de Dezvoltare Regională Nord